Janneke Hatzmann

Altijd al heb ik interesse gehad in bewegen en het effect van bewegen op ons dagelijks voelen en functioneren. PMT is een middel om op een leuke, prettige, beweeglijke manier je kracht te leren kennen. Met veel plezier begeleid ik kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen met het kind en de ouders gaan we op zoek naar wat er aan de hand is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat het kind en of gezin anders met lastige situaties of gevoelens om kan gaan. Samen op zoek waar de mogelijkheden liggen, op zoek naar kracht en balans.

Achtergrond: Na gewerkt te hebben als psycholoog en onderzoeker ben ik op zoek gegaan naar een therapievorm waarin het bewegen en het lichaam centraal staat. Psychomotorische therapie is een prachtige vorm hiervoor. Ik heb de Master opleiding Psychomotorische therapie aan de Hogeschool Windesheim afgerond, en heb gewerkt binnen de GGZ, vooral met volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek.

Voor deze tijd heb ik onder andere onderzoek gedaan naar de psychosociale en seksuele ontwikkeling van (jong)volwassenen met chronische lichamelijke aandoeningen en heb ik in het Emma Kinderziekenhuis promotieonderzoek gedaan naar het dagelijks functioneren van ouders van chronisch zieke kinderen. Sinds 2014 werk ik als onderzoeker en docent op de opleiding Psychomotorische Therapie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.Janneke Hatzmann | KVK: | IBAN:


E-mailadres
janneke@pmtamstelveen.nl

Telefoon
06 21481974