Lia van der Maas

Ik ben 36, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Sinds 2005 ben ik werkzaam als Psychomotorisch therapeut, eerst met mensen met persoonlijkheids­problematiek in de GGZ en later op een revalidatiecentrum te Amsterdam met mensen met chronische pijn. Daarnaast ben ik sinds 2005 ook werkzaam op Hogeschool Windesheim bij de opleiding voor psychomotorische therapie, zowel op de bachelor- als de masteropleiding. Sinds 2015 werk ik daar alleen nog voor de masteropleiding en geef ik les in onderzoeksvaardigheden.

Het doen van onderzoek naar de werkzaamheid van psychomotorische therapie vind ik erg belangrijk. In de praktijk word ik nog regelmatig verbaasd door de werkzaamheid van PMT en wil dit graag ook proberen hard te maken. Mede hierom heb ik dan ook een groot onderzoek gedaan naar de meerwaarde van psychomotorische therapie bij mensen met chronische pijn. Ik ben hier op 17 september 2015 op gepromoveerd. U kunt mijn lekenpraatje beluisteren via YouTube.

Het starten van een eigen praktijk is een nieuwe uitdaging die voortkomt uit het feit dat ik moeite heb om de cliënten die ik in het revalidatiecentrum zie door te verwijzen naar een behandelaar in de eerste lijn aansluitend op de revalidatie behandeling. Daarnaast hoop ik samen met de cliënt een nieuwe balans te vinden waardoor zij het gevoel krijgen weer zelf de controle over hun leven te hebben i.p.v. de klachten.AGB: 90101817 | KVK: 65650964 | IBAN: NL26TRIO0338618325


E-mailadres
lia@pmtamstelveen.nl

Telefoon
06 43025366